top of page

RALUCA & ANDREI

Wedding

Cu mare bucurie, îi recomand pe Nela și Tiberiu, doi fotografi extrem de talentați, pentru evenimentele speciale din viață voastră. Experiență mea cu ei a fost minunată și încă de la începutul colaborării noastre, au demonstrat mult profesionalism față de arta fotografică, dar și față de client. Comunicarea lor deschisă și prietenoasă a ajutat la crearea unei conexiuni reale, care s-a reflectat mai apoi în fiecare fotografie.
Am apreciat și faptul că au fost mereu deschiși la sugestii și la idei noi.
Am apreciat și faptul că au fost mereu deschiși la sugestii și la idei noi. Au fost flexibili și au înțeles ce ne dorim cu adevărat în această zi specială. Editarea imaginilor și abilitatea de a crea o poveste prin fotografii au transformat acele clipe în amintiri pe care le vom prețui
pentru totdeauna.
Profesionalismul, firea prietenoasă și deschisă sunt doar câteva din motivele pentru care i-am ales și suntem recunoscători că au fost alături de noi în această zi specială. O investiție în serviciile lor este, fără îndoială, o investiție în amintiri de o viață. Mulțumim din inimă pentru fiecare cadru capturat!

bottom of page