top of page
fotograf de nunta Nela&Tiberiu
fotografi de nunta Nela&Tiberiu

PENTRU TINE
DIN 2012

Nela

născută în 1989 - București

photo editor, creative director, photo assistant

Tiberiu

născut în 1988 - București

photographer

12 ANI

DE ARTA SI FOTOGRAFIE

Experiența noastră se regăsește în arta pe care o realizăm. Adorăm fotografiile luminoase, în cadre romantice, fotografii care spun povestea nunții tale.

EXPERIENȚĂ

2012 - am inceput ca fotografi la Teatrul National de Opereta si Musical "Ion Dacian". Am fotografiat spectacole de opereta, musical, si balet, precum Romeo&Julieta, Paris mon amour, si altele. Am plecat cu Opereta in turneu in orasele, Craiova, Basov, Sibiu. De asemenea am realizat fotografii in cadrul Festivalului "Viata e frumoasa", unde am cunoscut numerosi artisti straini si romani, printre care, Grigore Lese si invitatii, Muttis Kinder, Tiger Lillies, Old fish Jazz Band.

2013 - Impreuna cu ansamblul Lanto Arte, de muzica clasica si concerte camerale, am participat ca fotografi la Rotary in Suceava pentru evenimente caritabile, precum si alte spectacole sustinute de violoncelistul Mircea Marian si Ella Bokor. Totodata am fotografiat un concert de violoncel, unde ca si solist a fost Razvan Suma.

2013 - Impreuna cu tenorul international Bogdan Mihai si Claudia Maru Hanghiuc - mezzosoprana, am avut ocazia sa fotografiem in timpul spectacolului Barbierul din Sevilia, desfasura la Opera Craiova. Am realizat portofoliul artistic pentru tenorul Bogdan Mihai, fotografii care au aparut in programul spectacolelor din Germania. De asemenea am realizat fotogafii pentru portofoliu artisitc baritonului Serban Vasile, sopranei Rodica Vica, baritonului Alexandru Chiriac.

2014 - Am fotografiat si am facut parte din echipa care a adus pe piata romaneasca, piesa de teatru Boeing-Boeing, jucata cu mult succes la Cinema in Baneasa Shooping City. Am cunoscuti artisti consacrati precum Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Anca Sigartau, si Adina Buzatu - creatoarea costumelor.

2014 - Am intrat in lumea minunata a copiilor, la teatrul "Ion Creanga" unde ne-am bucurat de o colaborare minunata si de lunga durata. Am fotografiat pe langa ateliere si spectacole de copii, festivalurile "Amintiri din Copilarie" care se desfasurau in parcul Kiseleff si parcul Tineretului.

 

2015 - Am inceput activitatea in fotografierea de evenimente de familie si botezuri. Datorita experientei in lumea artei, am dobandit o sensibilitate in a empatiza cu familia, parintii, si in special cu cei mici.

 

2018 - Am inceput sa ne axam ca activitate principala pe evenimente de nunta. Experienta ne-a ajutat sa captam momentele in stil artistic si fiind domeniul cu care noi am inceput, fotografierea baletului, am ajuns sa slefuim aceste calitati pentru a realiza servicii de lux pentru nunti.

RALUCA & ANDREI

„Cu mare bucurie, îi recomand pe Nela și Tiberiu, doi fotografi extrem de talentați, pentru evenimentele speciale din viață voastră. Experiență mea cu ei a fost minunată și încă de la începutul colaborării noastre, au demonstrat mult profesionalism față de arta fotografică, dar și față de client. Comunicarea lor deschisă și prietenoasă a ajutat la crearea unei conexiuni reale, care s-a reflectat mai apoi în fiecare fotografie.”

Kind Words
bottom of page