top of page
DSC_1964_2.jpg

SURPRINDEM IN FOTOGRAFIA DE NUNTA, MOMENTELE TALE
UNICE

Dorim să știm mai multe detalii despre evenimentul tău. Completează formularul de mai jos, pentru a intra în contact cu noi.

Îți mulțumim, mesajul tău a fost trimis.

INFORMATII

Pasii recomandati pentru a lua legatura cu noi:

1. Prin completarea formularului de mai sus. (recomandat)

2. Telefon chat Whastapp: +40 763 672 533

Pentru a va trimite o oferta avem nevoie de urmatoarele informatii: data evenimentului, locatia, precum si alte detalii legat de eveniment, numarul de invitati aproximativ, care sunt momentele pe care le doriti surprinse (getting ready, ceremonia in aer liber, etc.), alte informatii pe care doriti sa ni le comunicati. Bugetul este foarte important, deoarece ne va ajuta sa va oferim pachetul potrivit dumneavoastra. Serviciile noastre pornesc de la 1400 euro.  

Va vom trimite in baza mesajului dumneavoastra, oferta potrivita pentru o nunta de vis.

Noi nu oferim servicii de planning. Cu toate acestea, vom avea o intalnire unde vom discuta toate aspectele legate de fotografierea evenimentului dumneavoastra. 

Realizam doar servicii de fotografie. Oferim servicii de lux pentru evenimente de nunta. Pentru mai multe detalii vizitati pagina About, iar pentru galeria de nunta dati click aici.

PENTRU COLABORARE

Data evenimentului dumneavoastra se rezerva odata cu semnarea contractului de colaborare, si achitarea avansului de 30% din onorariu. Amanarea semnarii contractului, poate duce la pierderea datei evenimentului, asa ca avem nevoie de confirmare ferma.

ALTE DETALII

Galeria noastra acopera nunti reale, styled-shoot for weddings, styling si evenimente de familie.

Pentru evenimentele de familie, sesiuni foto in care sunt copii, botezuri, pastram discretia familiei si nu afisam fotografiile pe retelele de socializare, sau pe site-ul nostru, decat cu acordul parintilor. Nu percepem cost suplimentar pentru discretie.

Oferim informatii despre colaboratorii nostri ulterior semnarii contractului.

bottom of page